SENZALAS BRASILEIRAS

SENZALAS BRASILEIRAS

Sarrerak ikusi
SENZALAS BRASILEIRAS

SENZALAS BRASILEIRAS

EL FORN DE LES ARTS. Sant Gil 4Bis Bajos izquierda. Mapa ikusi


Online salmenta itxita.

Informazio gehiago jasotzeko ekitaldiaren antolatzailearekin harremanetan jarri.

Antolatzailearen datuak "Antolatzailea" eremuan daude.

Deskribapena

SENZALAS BRASILEIRAS


CONCERT DE PIANO

ROBERTO LABORDA, Piano i composició.

Amb la col.laboració de Pamela Muñoz (Violí) i Ana Francis (Violoncel)

Obres del Mestre i Compositor Roberto Laborda

Divendres 14 Maig 19:30

EL FORN DE LES ARTS-PRIVÉ

C/Sant Gil, 4Bis Bajos izq

08001 Barcelona

Preu: 20€

Venta anticipada: 15€ (fins a dues hores abans del concert) a través del link: https://entradium.com/events/piano-laborda


ROBERTO LABORDA

És llicenciat i postgraduat en Direcció i Composició per l’Acadèmia de les Arts Escèniques de Praga i el Conservatori del Liceu (Barcelona). Cursà un Màster en Música per la Universitat de Barcelona i es va llicenciar en piano a l’Acadèmia Marshall (Barcelona) sota la supervisió de Alicia de Larrocha.

Ha actuat a Rússia, Itàlia, Anglaterra, Espanya, Txèquia, Portugal i Brasil dirigint produccions simfòniques i operístiques a Europa i Rússia, dirigint títols com Traviata, Carmen, Barbiere di Siviglia, Flauta Màgica, Pagliacci, Cavalleria Rusticana i Maruxa.

Ha col.laborat amb grans artistes com Albert Guinovart, Anastasia Goldberg, Aylen Pritchin, Artyom Dervoed, Sergey Patramansky, David Amadio, Luiz de Moura Castro, Jan-Ype Nota, Veselina manikova, Trio Goldberg, Ala Voronkova entre d’altres.

Guardonat en la 3ª Edició del “Concurs Internacional de Composició Antonin Dvorak” (Praga) i Guanyador del 1er. Premi en el Concurs de Direcció Solista (Londres 2017)

Actual director de l’Orquestra Metropolitana de Barcelona desde la seva creació l’any 2014.Kasu honetan antolatzaileak ez du zehaztu adingabekoen politikarik sarreran, zalantzarik izan ezkero zuzenean antolatzailearekin harremanetan jartzea gomendatzen dizugu.

Partekatu

Antolatzailea

5 senses BCN

Xehetasunak ikusi